♥ ►Dikter från en mörk plats◄ ♥

Direktlänk till inlägg 21 juli 2016

Att va annorlunda

Av Carro - 21 juli 2016 20:10

Jag vill dö nu. Jag vill bara dö. Att inte kunna ta sitt liv för att man är funktionshindrad är den känslan som jag kampas med. Jag tycker att ingen ska behöva känna Så. Jag menar inte att man ska låta folk ta sina liv eller jo det är precis vad jag menar. Jag menar att icke funktionshindrade kan ta sitt liv själva. Är det någon som hindrar dem i stunden? Förhoppningsvis ja men jag menar att dem KAN ta sitt liv.

Jag som gravt CP kan inte ta mitt liv. Jag kan inte för att min kropp är beroende av hjälp. Vet ni hur det känns att vilja begå självmord men det är fysiskt omöjligt? Den ångesten försvinner inte om någon säger "du klarar leva". Den ångesten att jag inte kan göra vad jag vill är olidlig!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - Tisdag 14 aug 21:53

Jag kan inte vara med mer Med på din tortyr Det känns som tortyr när du tror att Att jag vill visa mina nya sår för dej Jag ville ju ha en kram Det känns som tortyr när När du säger att jag får hålla ut Jag kan inte hålla ut längre Det går...

Av Carro - Tisdag 14 aug 12:28

Alla säger att jag ska hålla ut Att det blir bättre om ett tag Men hur länge är ett tag? Jag undrar ständigt vad livet har att ge. Ständigt undrar jag om Om det inte hade varit lättare om jag bara försvann Försvann och aldrig kom tillbaks ...

Av Carro - Tisdag 14 aug 12:11

Jag saknar någon som finns här Som ger mig en kram när jag är ledsen Jag saknar någon som ger mig en kyss Någon som säger att jag är hans Jag vill ha närheten Jag saknar tryggheten ...

Av Carro - Torsdag 10 maj 10:06

Jag har fått nog av livet Livet här på jorden Jag har fått nog av Av att känna mig som Som jag är problemet Som jag är den jobbigaste personen Jobbigaste personen på Denna jord ...

Av Carro - Fredag 9 mars 19:03

Jag vill ha min farfar här Här hos mej Levande Jag orkar inte längre utan Utan min farfar Jag önskar att jag sa hur mycket Hur mycket han betyder för mig Men nu kan jag inte det Han är i himlen förevigt Det gör mig ledsen Jag vill ha mi...

☼ Om mig ☼


Jag skriver mörka dikter. Jag tror det är viktigt att man vet att man inte är ensam om att va nere!

Följ mig på Bloglovin'

Följ

Fråga på

13 besvarade frågor

Maila mig

Om ni vill mig är adressen info@diktboken.nu  <3

♥ Skriv ngt till mig :-) ♥

Kategorier

♥ Senaste dikerna ♥

Vad fan är klockan?


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se