♥ ►Dikter från en mörk plats◄ ♥

Direktlänk till inlägg 8 september 2017

Varför kan du inte?

Av Carro - 8 september 2017 18:22

Du gillar inte någon som
Som jag är trygg med
Du säger att mina vänner
Att dem gör allt fel
Men något rätt gör dem
Något rätt för jag är trygg med dem

~~

Tryggheten som jag inte känner ofta
Med dem som du säger att dem
Att dem gör mig illa känner jag mig trygg med
Trygg och säker
Säker för att jag inte behöver
Inte behöver vara någon annan än jag är
Jag känner mig fri med dem och
Och du sätter stopp för mig att
Att vara trygg och fri

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - Tisdag 14 aug 21:53

Jag kan inte vara med mer Med på din tortyr Det känns som tortyr när du tror att Att jag vill visa mina nya sår för dej Jag ville ju ha en kram Det känns som tortyr när När du säger att jag får hålla ut Jag kan inte hålla ut längre Det går...

Av Carro - Tisdag 14 aug 12:28

Alla säger att jag ska hålla ut Att det blir bättre om ett tag Men hur länge är ett tag? Jag undrar ständigt vad livet har att ge. Ständigt undrar jag om Om det inte hade varit lättare om jag bara försvann Försvann och aldrig kom tillbaks ...

Av Carro - Tisdag 14 aug 12:11

Jag saknar någon som finns här Som ger mig en kram när jag är ledsen Jag saknar någon som ger mig en kyss Någon som säger att jag är hans Jag vill ha närheten Jag saknar tryggheten ...

Av Carro - Torsdag 10 maj 10:06

Jag har fått nog av livet Livet här på jorden Jag har fått nog av Av att känna mig som Som jag är problemet Som jag är den jobbigaste personen Jobbigaste personen på Denna jord ...

Av Carro - Fredag 9 mars 19:03

Jag vill ha min farfar här Här hos mej Levande Jag orkar inte längre utan Utan min farfar Jag önskar att jag sa hur mycket Hur mycket han betyder för mig Men nu kan jag inte det Han är i himlen förevigt Det gör mig ledsen Jag vill ha mi...

☼ Om mig ☼


Jag skriver mörka dikter. Jag tror det är viktigt att man vet att man inte är ensam om att va nere!

Följ mig på Bloglovin'

Följ

Fråga på

13 besvarade frågor

Maila mig

Om ni vill mig är adressen info@diktboken.nu  <3

♥ Skriv ngt till mig :-) ♥

Kategorier

♥ Senaste dikerna ♥

Vad fan är klockan?


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se