♥ ►Dikter från en mörk plats◄ ♥

Direktlänk till inlägg 9 mars 2018

Jag vill ha min farfar här

Av Carro - Fredag 9 mars 19:03

Jag vill ha min farfar här
Här hos mej Levande
Jag orkar inte längre utan
Utan min farfar
Jag önskar att jag sa hur mycket
Hur mycket han betyder för mig
Men nu kan jag inte det
Han är i himlen förevigt
Det gör mig ledsen
Jag vill ha min farfar här
Här hos mej Levande

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - Torsdag 10 maj 10:06

Jag har fått nog av livet Livet här på jorden Jag har fått nog av Av att känna mig som Som jag är problemet Som jag är den jobbigaste personen Jobbigaste personen på Denna jord ...

Av Carro - 20 december 2017 21:14

Jag vill inte ha mat. Jag förtjänar inte mat Jag är klar med mat Jag är bara en handikappad kvinna En som ingen vill ha En som alla skiter i. Varför äta när ingen bryr sig om mig? ????????????????????????????? ...

Av Carro - 20 december 2017 20:59

Vem pratar jag med Vem orkar höra på På mig och alla problem Vem kommer hjälpa mig när ni inte är där. När ni släpper mig Vem kommer hjälpa mig då. ...

Av Carro - 21 oktober 2017 22:06

Idag mår jag rätt skapligt psykiskt men då är det kroppen som säger ifrån. Varför är det alltid så med mig? När jag mår skapligt psykiskt så ska kroppen säga ifrån? Nog om min fuckade kropp. Jag har en ny frilla som jag stormtrivs i.       ...

Av Carro - 11 oktober 2017 20:16

Ni ser på mig som om jag är Är dum i huvudet Det känns som att jag inte är Är tillräckligt bra Att jag inte duger för er Jag vet att ni har gjort mycket för mig Jag vet att ni älskar mig men Men det känns inte som att gör det Det känns ...

☼ Om mig ☼


Jag skriver mörka dikter. Jag tror det är viktigt att man vet att man inte är ensam om att va nere!

Följ mig på Bloglovin'

Följ

Fråga på

13 besvarade frågor

Maila mig

Om ni vill mig är adressen info@diktboken.nu  <3

♥ Skriv ngt till mig :-) ♥

Kategorier

♥ Senaste dikerna ♥

Vad fan är klockan?


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se